Fredag, 3. februar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Vanvittigt billede! Keld og Hilda Heick springer ud som rockstjerner i læder og nitter

Hilda og Keld Heick
Hilda og Keld Heick
Foto: Dan Mariegaard
Torsdag aften var Keld og Hilda Heick på besøg i "Aftenshowet", hvor de iført nitter og læder fremførte rocknummeret "For Evigt".

Lørdag aften løber årets Danmarks Indsamling af stablen, og hele ugen er der blevet samlet penge ind i ”Aftenshowet”.

Ved begyndelsen af torsdagens program var der indsamlet cirka 930.000 kroner, og målet var naturligvis at nå op over en million kroner.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvis det lykkedes, havde Keld og Hilda Heick, som var på besøg i studiet, lovet at give deres version af rocknummeret ”For Evigt” – vel at mærke iført læder og nitter.

I slutningen af ”Aftenshowet” viste det sig heldigvis, at der var indsamlet godt 1.200.000 kroner, og programmet sluttede derfor med, at det musikalske ægtepar indtog scenen på en måde, som aldrig er set før!

Forinden havde Keld og Hilda Heick nemlig været gennem en kæmpe forvandling, og foruden det sorte tøj havde de også fået sat håret og fået sort makeup om øjnene.

- Jeg sad med lukkede øjne, da det blev lavet. Da jeg kiggede i spejlet, blev jeg rædselsslagen, sagde Keld Heick med et stort grin efter sin og hustruens rockdebut, hvor Mickey Pless hjalp til med musikken. 

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden