Victoria fra Den store bagedyst: Så meget har hun tabt sig

Foto: Flemming Jeppesen
Lørdag vandt Victoria mesterbagerforklædet i "Den store bagedyst", og tidligere har hun også vundet kampen over kiloene.

I efterhånden mange uger har seerne set den slanke, 29-årige Victoria løbe frem og tilbage i kageteltet i ”Den store bagedyst” og kreere den ene vilde kage efter den anden.

Og i lørdagens semifinale var hun så dygtig, at hun tilmed vandt det eftertragtede mesterbagerforklæde.

Victoria vejede 102 kilo

Men det er ikke det eneste hun har vundet – eller måske nærmere overvundet.

For Victoria har ikke altid været så slank og sporty, som hun er i bageteltet. 

- Jeg har vejet 102 kilo. Jeg var lige blevet student, så det er 10 år siden. Jeg flyttede tidligt hjemmefra som 16-17-årig og anede ikke, hvordan jeg skulle passe på mig selv, så jeg åd og spiste alt det forkerte, fortæller Victoria til BILLED-BLADET.

Tog sig sammen

- Jeg fik det dårligt med min vægt og var nødt til at gøre noget. Jeg tog mig sammen og begyndte simpelthen at motionere og spise fornuftigt. Det er ikke sådan lige at tabe så mange kilo, men jeg ville, fortæller Victoria, som tabte de første 20 kilo i løbet af et års tid, inden hun flyttede til USA for at arbejde og læse i en periode.

Efterfølgende vendte hun tilbage til Danmark, og her tabte hun de sidste 20 kilo, og det kickstartede hendes nye og sundere liv.

Stadig plads til kage

Men den nye livsstil betyder dog ikke, at der ikke er plads til kage og usunde sager en gang imellem.

– Jeg spiser sundt i hverdagene, men i weekenden giver jeg den fuld smadder. Dér spiser jeg akkurat lige så mange romkugler, jeg vil, fastslår hun med et smil.

Om en uge vil det vise sig, om Victoria tager endnu en sejr, når hun sammen med Frederikke og Mia skal kæmpe om serien i "Den store bagedyst" 2019. 

Få et gensyn med alle årets deltagere i galleriet herunder. 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden