Vidste du det? Inspector Morse-stjernes datter med i krimiserie

John Thaw som Inspector Morse. 

John Thaw som Inspector Morse. 

Foto: Ritzau/Scanpix
”Inspector Morse”-stjernen John Thaw døde i 2002, og i dag er hans datter Abigail med i en anden kendt krimiserie.

Britiske John Thaw blev berømt for rollen som kriminalinspektøren Morse i tv-serien ”Inspector Morse”, og i dag er en af hans døtre med i en anden kendt krimiserie.

John Thaw døde 60 år gammel i 2002 – blot to år efter, at det sidste afsnit af ”Inspector Morse” blev sendt – og han efterlod sig hustruen Sheila Hancock, som i dag er 87 år, og sine tre døtre, Melanie, Joanna og Abigail.

Alle tre døtre er i dag skuespillere, og måske synes du, at du har set den mellemste, 55-årige Abigail Thaw, før. Hun er nemlig fulgt i sin fars krimi-fodspor og medvirker i den populære tv-serie ”Unge Morse”.

Få rabat på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

”Unge Morse” handler om kriminalinspektør Morse, da han var yngre, og her spiller hun overfor Shaun Ewans som journalisten Dorothea Frazil.

Foto: MEGA

Foto: Ritzau/Scanpix

Tredje generation

Allerede nu er der en tredje generation af skuespillere i familien Thaw. ”Inspector Morse”-stjernens barnebarn Molly, 23, som er datter af Abigail Thaw, har nemlig også haft en lille rolle i ”Unge Morse”. Hun var med i første afsnit af sæson syv.

John Thaw døde af kræft i spiserøret den 21. februar 2002.

Herunder ses John Thaws hustru, skuespilleren Sheila Hancock, ved bisættelsen i 2002. Til venstre står Sheilas datter Melanie, som John Thaw adopterede, i midten står deres fælles datter, Joanna, og yderst til højre står Abigail, som er fra hans første ægteskab med feministen Sally Alexander.

Foto: Ritzau/Scanpix

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden