Vidunderbørn prøver kræfter med moderne musik

Foto: DR
Det er den klassiske musik, der er på programmet, når talenterne fra ”Vidunderbørn” tager moderne musik under kærlig behandling.

Lørdag aften kl. 20 på DR1 kan seerne glæde sig til, at endnu en udsendelse af talentkonkurrencen ”Vidunderbørn” bliver sendt.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

I denne uge er det den moderne musik, der er i højsædet, når de seks talentfulde børn dyster på deres kunnen.

De optræder med klassiske fortolkninger af populært moderne musik, som vi alle kender i samarbejde med dygtige læremestre.

Seks børn dyster om titlen

Målet er nemlig at blive ”Årets vidunderbarn” og vinde præmien på 50.000 kroner i finalen for de seks børn.

Med i konkurrencen er Lilli, der spiller cello, Valdemar på klarinet, Vilda, som danser ballet, Stefan, der kan spille violin, Erik bag klaveret og den klassiske sanger Nicolas.

I år hedder værten Søren Rasted, og han skal holde snor i seks professionelle læremestre, to fagdommere og gæstedommere samt DR Symfoniorkestret.

 

Deltagerne bliver ikke sendt hjem

Blandt læremestrene er blandt andre klassisk pianist Katrine Gislinge, violinisten Kim Sjøgren og balletchef Peter Bo Bendixen.

I modsætning til sidste sæson, hvor Ulla Essendrop var vært, bliver der denne gang ikke sendt en deltager hjem efter hvert program.

”Vidunderbørn” kulminerer i et finaleprogram, der sendes live den 9. december, og her vil det altså blive afsløret, hvem der har vundet årets titel.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden