Vidunderbørn vender tilbage til efteråret

Foto: Birger Storm
Efteråret kommer til at byde på klassisk musik og fantastisk dygtige børn, når DR sender endnu en sæson af "Vidunderbørn".

Det er kun få dage siden, at DR kunne fortælle, at "X Factor" stopper, men vi kan allerede nu begynde at glæde os til et andet underholdningsprogram fra DR.

Til efteråret sender de nemlig endnu en sæson af ”Vidunderbørn”, der blev et stort hit hos seerne sidste år. De fleste kan sikkert huske vinderen af konkurrencen - den fantastisk dygtige og lidt generte Rune fra Randers. Bare 12 år gammel imponerede han både seerne og dommerne med sit talent på flygelet.

Klassisk musik på en ny måde

”Vidunderbørn” er en konkurrence for børn i klassiske kunstarter.

I første sæson var det Ulla Essendrop, der styrede slagets gang.

- Både børn og voksne var glade for at blive introduceret til den klassiske musik på en ny måde og over at møde en stribe hamrende dygtige talenter,siger DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme i en pressemeddelelse.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Nye regler

Sæson 2 af ”Vidunderbørn” kommer ikke til at forløbe helt som den forrige.

- I den nye sæson vil der ikke blive sendt et vidunderbarn hjem hver gang. Børnene er med fra start til slut, da vi mener, at det giver en bedre mulighed for at vise, hvordan børnene udvikler sig i samarbejdet med deres læremestre, forklarer Jan Lagermand Lundme.

DR oplyser senere på året, hvem der skal være vært på den nye sæson, samt hvem der bliver fagdommere og gæstedommere.  

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden