30. apr. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Vinderne af Alene i vildmarken: Sådan blev de fejret efter sejren

Emil og Nicklas
Emil og Nicklas
Foto: Martin Høien
På grund af coronavirus fik Nicklas og Emil ikke besøg af deres familier, men der ventede dem alligevel en festlig overraskelse i Nordnorge.

Endnu en sæson af ”Alene i vildmarken” er slut, og modsat tidligere blev vinderne ikke overrasket af deres familier ude i ødemarken.

Årsagen er coronavirus, og det ærgrer de to barndomsvenner, at de ikke fik den oplevelse med.

En drøm der brast

- Det var en drøm, der brast. Vi havde snakket om, hvor fedt det ville blive at gå der med familien og vise dem det hele, fortæller Nicklas.

Til gengæld har de cykeldrenge, som man også kan følge på Facebook, planlagt, at de skal genbesøge deres habitat – denne gang sammen med familien.

- Det er allerede noget, vi snakker om, at vi godt kunne tænke os. At tage op og vandre og så slutte af i vores habitat og bliver den en uges tid, fortæller Emil.

Rørende overraskelse

Da sejren var en realitet, tog de to vindere med produktionen til deres træhytte.

- Det var vildt rørende. Vi kommer ind og er totalt slidte og møghamrende beskidte, og vi lugter. Og så står de der, og de har pyntet op med balloner og danske flag og norske flag. Der er bannere, hvor der står ”Vinderne af alene i vildmarken”. Den havde fået hele armen, fortæller Nicklas om overraskelsen.

Efter et par dage som blandt andet gik med lægetjek, kunne de to venner sætte sig ind i et fly og vende næsen hjem mod Danmark, hvor de i lufthavnen endelig kunne nyde gensynet med deres familier.

Læs mere om: