28. mar. 2016
Af af Maria Rode Olsen

X Factor-Alex lykkelig og lettet

Alex i "X Factor" 2016
Alex i "X Factor" 2016
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
"X Factor"-finalisten Alex var glad for, at hans forældre kom til København og støttede ham i "X Factor" på trods af terrorangrebet i Bruxelles, som de bor tæt på.

22-årige Alex kunne fredag aften fejre, at han var gået videre til finalen i "X Factor".

Hans forældre var taget hele vejen fra Belgien, hvor de bor, til København for at støtte deres søn, og det var et glædeligt gensyn efter tirsdagens terrorangreb i Bruxelles.

- Min mor var et metrostop væk fra den ene bombe, men hun kom ud, og både min familie og vores venner og bekendte er heldigvis uskadte, sagde Alex til BILLED-BLADET fredag aften.

Forældrene skulle være fløjet mod Danmark onsdag morgen, men valgte i stedet at køre til Danmark i bil, så de kunne nå frem i tide.

- Jeg er meget glad for, de er her i aften. At se dem sidde og heppe blandt publikum gør noget helt specielt for stemningen, fortæller Alex.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Vidste intet om terrorangreb

Da angrebet i Bruxelles var sket tirsdag morgen, vidste Alex det ikke før meget senere på dagen.

- Jeg var midt i "X Factor"-prøver, og der var ingen, der sagde noget til mig, fordi de ikke ville drille mit hoved. Så snakkede jeg med mine forældre senere på dagen, hvor de startede med at sige, de var okay og så fortalte, hvad der var sket, forklarer Alex.

LÆS MERE: Derfor flyttede X Factor-Alex fra Belgien til Danmark

Læs mere om: