19. mar. 2016
Af Maria Rode Olsen

X Factor-Alex var overrasket over at gå videre

Alex på X Factor-scenen.
Alex på X Factor-scenen.
Foto: Bjarne Bergius Hermansen / DR
I fredagens "X Factor"-liveshow overlevede Alex farezonen for anden uge i træk, da Thomas Blachman sendte Clifforth og Hein hjem. Det havde den unge solist ikke regnet med.

Da den 22-årige solist Alex fredag aften røg i farezonen for anden uge i træk, havde han allerede mentalt pakket kufferten og var klar på at forlade "X Factor".

Sådan gik det dog ikke, da Thomas Blachman valgte at sende duoen Clifforth og Hein ud af programmet efter deres første tur i omsang.

- Alle de andre, der har været der to gange har været sådan første gang bliver du, anden gang ryger du ud, så jeg havde ikke regnet med det. Jeg var meget overrasket. Jeg nåede at tænke 'okay, anden gang. Så er det det', men nu har jeg fået en chance til, og det er meget lækkert, sagde Alex til BILLED-BLADET efter liveshowets afslutning.

LÆS MERE: Derfor flyttede X Factor-Alex fra Belgien til Danmark

Alex bor hos Mads Christian

Til næste uges semifinale har Alex den plan, at han bare skal give den gas på scenen, og synge sin sang ordentligt.

Og han får masser af hjælp, når han skal øve, efter han er flyttet hjem til sin gode ven Mads Christian, der røg ud af "X Factor" i fjerde liveshow.

- Vi skal spille masser af musik, hygge og se "Paradise", fortalte Alex med et smil.

Han har boet hos Mads Christian og hans familie i lidt over en uge, og er glad for at kunne bo der, mens "X Factor" står på.

- Jeg skulle meget tidligt op det hvor jeg boede før, og det er super hyggeligt derhjemme, har Alex tidligere fortalt BILLED-BLADET.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Læs mere om: