Fredag, 26. februar 2016 — af af Maria Rode Olsen

X Factor: Det synger de i aften

X factor 2016
Vært, dommere og deltagere i "X Factor" 2016.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Der er nordisk tema i "X Factor"-studiet i aften, fredag, når de resterende otte finalister skal synge sange fra skandinaviske artister som ABBA, Sanna Salomonsen og Marie Key.

Efter sidste uges hæsblæsende første liveshow i "X Factor", vender deltagere og dommere nu blikket hjemad, når der skal synges sange fra skandinaviske kunstnere. 

Og vi når hele paletten rundt, når det kommer til lande, stilarter og ikke mindst hitlisten. 

Den unge Mads Christian glæder sig til at fyre den af til Marie Keys kæmpehit "Uopnåelig" fra 2012, mens Alex skal synge "Some die young" af svenske Laleh. 

17-årige Reem forsøger at tage dommere og seere lige så meget som i sidste uge, når hun fredag skal synge "Lost in the girl" af danske Kwaime Liv.

Store hits i X Factor

Remee har fundet de helt store hits frem til deltagerne i gruppekategorien.

Her kan vi se frem til at høre de to bløde mænd Clifforth & Hein komme med deres version af "Hjem", der originalt er en Sanne Salomonsen sang.

Anilde og Azilda i Embrace glæder sig til at skulle vise, de kan synge på dansk, når de fremfører "Frit land" af rockbandet Ulige Numre, mens drengene i The Competition ser frem til den store udfordring det bliver at synge et af ABBAs største hits; "Mamma Mia".

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Superstjerne i X Factor-studiet

Den erfarne dommer Thomas Blachman måtte i sidste uges liveshow se hele to af sine deltagere i farezonen og i sidste ende sige farvel til Jacob Bering. 

Nu forsøger Blachman at komme tilbage på sporet med sine sidste to deltagere, Sarah Glerup og Andrew Murray, der skal synge henholdsvis "Vi to er smeltet sammen" af Stoffer og Maskinen og "Get the f*ck out of my mind" af Tim Christensen.

Ud over deltagernes nordiske sange får "X Factor" også besøg af den norske superstjerne Julie Bergan, der blandt andet har været ugens uundgåelige på P3.

LÆS MERE: X Factor-Sarah: Jeg ser det som et eventyr

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden