X Factor-dommer Thomas Blachman smådriller nyt kærestepar

Martin, Thomas Blachman og Mia

Martin, Thomas Blachman og Mia

Foto: Agnete Schlichtkrull, DR

De nye ”X Factor”-kærester Mia og Martin har måtte høre lidt for, at de nu er blevet kærester fra deres mentor Thomas Blachman.

Torsdag, 23. februar 2017 - af Majken Munk

Det er svært at være teenager – måske endda endnu sværere, når man samtidig skal leve op til krav stillet af X Factor-dommer Thomas Blachman.

Det har 16-årige Martin og 15-årige Mia kunne mærke, efter de tirsdag fortalte deres mentor Thomas Blachman, at de var blevet kærester. Blot en uge efter det første liveshow, hvor de udgør to tredjedele af "unge-kategorien". 

LÆS OGSÅ: X Factor-kærlighed: Mia og Martin er blevet kærester

- Han har lavet lidt sjov med os, speciel hvis Mia er sur over noget, hun gør forkert i sin sang. Så siger han "nu har I jo hinanden at trøstes ved", fortæller Martin Prytz. 

Thomas Blachman har taget den spirende kærlighed med godt humør, fortæller det forelskede par.

- Han er ikke mere striks, end han plejer. Det eneste er bare, at det ikke skal gå ud over programmet, og det giver sig selv, fortæller 15-årige Mia Kjær. 

Giv BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Giv BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!

Forsøger at få 'kærestetid'

”X Factor” er et hektisk og intenst forløb for alle deltagerne. De ofrer meget tid på talentprogrammet, og derfor kan det være svært for Martin og Mia at finde tid til hinanden. 

- Bare det at være sammen, se en film sammen og bare hygge er fint nok for os, fortæller Mia, der sammen med Chili, der udgør den sidste tredjedel af de unge solister, bor sammen i en lejlighed under konkurrencen. 

LÆS MERE: Remee: "X Factor" er voldsomt medrivende

Overraskede Mia med thaimad

Der er heldigvis også tidspunkter, hvor parret kan slappe af. Det gjorde de fx forleden, da Martin og Chili overraskede Mia med thaimad. 

- Chili og jeg brugte halvanden time på at lave thaimad fra bunden. Så fjernede jeg bordet og tæppet i stuen, tændte levende lys og vækkede Mia, der tog en lur, og sagde ’velkommen til Thailand’, fortæller Martin om overraskelsen. 

 
- DR