X Factor-drama: Se hvilke kategorier de tre dommere har fået

Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
Det var ikke alle i dommertrioen, der var lige tilfredse, da kategorierne blev delt ud i talentprogrammet "X Factor".

Der var spænding til det sidste inden Remee, Thomas Blachman og Mette Lindberg skulle have at vide, hvilken kategori, de skulle arbejde videre med.

Der var bred enighed blandt dommertrioen om, at den mest attraktive kategori endnu engang var de unge, altså solisterne under 23 år. 

Omvendt var der også en vis frygt for at få den ældre kategori, solister over 23 år, der ifølge Thomas Blachman selv, ville få ham til at "kaste sig i havnen", hvis han fik den kategori. Så galt gik det dog heldigvis ikke.

Vil du læse det allerførste nummer af BILLED-BLADET fra 1938? Se her hvordan!

Sofie Linde overraskede dommerne

Nyheden om de tre dommeres kategorier blev naturligvis overbragt af "X Factor"-værten Sofie Linde. Og det var da også med blandede følelser, at de tre dommere modtog deres kategorier. 

Der var glæde at spore ved den bramfrie Thomas Blachman, da han fik tildelt solisterne under 23 år.

Remee blev skuffet

Til gengæld var det en tydeligt skuffet Remee, der løb med dommernes yndlingsaversions-kategori; dem over 23 år. Begrundelsen var - ifølge Sofie Linde - at Remee tidligere både har vundet med en gruppe og en ung solist, og derfor nu skulle prøve med de ældre solister.

- Det er, hvad det er. Pis, sagde Remee, da han fik beskeden, der dog alligevel kunne finde smilet frem ved tanken om, at han har vundet X Factor de sidste to år.

LÆS OGSÅ: Remee før X Factor: Hans lille datter har gjort ham blødere

Dommer Mette Lindberg fik grupperne, fordi hun har personlig erfaring med at være i en gruppe i hendes band The Astroids Galaxy Tour. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden