X FACTOR: Her er de ni livedeltagere

Dommertrioen Mette Lindberg, Thomas Blachman, Remee.

Dommertrioen Mette Lindberg, Thomas Blachman, Remee.

Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR
De ni livedeltagere er efter audition, 5-chair-challenge og bootcamp sluppet igennem nåleøjet og kan nu se frem til første liveshow fredag den 17. februar.

Efter flere tusinder af deltagere er sorteret fra undervejs, står de ni modigste og dygtigste deltagere tilbage i konkurrencen om at vinde "X Factor".

Dette års "bootcamp" har været specielt udfordrende for dommer Thomas Blachman, der valgte at invitere Martin med på sin bootcamp. Og det gjorde konkurrencen endnu større, da han nu skulle vælge tre dygtige unge solister fra.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Martin fra Lolland fik en ekstra chance

15-årige Martin fra Lolland var også meget overrasket over, at han blev inviteret med. Heldigvis for Martin faldt sangvalget på Gnags "Når jeg bliver gammel" også i Blachmans smag, og det sikrede ham en plads blandt de tre unge solister. 

- Det var så surrealistisk, at Thomas pludselig stod der efter min terminsprøve. Jeg havde meget svært ved at tro på, jeg fik lov til at komme med. Men det er så fedt, og jeg glæder mig helt vildt meget til liveshowet. Jeg har faktisk fødselsdag den dag, fortæller Martin til BILLED-BLADET. 

Se alle deltagerne i galleriet:

LÆS MERE: Morten fra X Factor: Det er helt vildt

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden