Fredag, 31. marts 2017 — af af Majken Munk

X Factor-Morten får hjælp af borgmester

Morten Nørgaard
Morten Nørgaard
Foto: DR
Når ”X Factor” er ovre, ved 26-årige Morten Nørgaard ikke, hvad han skal bruge tiden på, men det hjælper Odders borgmester ham med.

Den generte fyr fra Odder spenderer for tiden alt sin tid med at synge i ”X Factor”. Når han vender tilbage til hverdagen efter talentprogrammet, er fremtiden usikker for Morten Nørgaard. Men det vil Odders borgmester Uffe Jensen råde bod på.

- Jeg vil rigtig gerne hjælpe ham med at finde et job. Vi har aftalt, at vi skal drikke en kop kaffe i løbet af april, når det hele er faldet til ro, fortæller borgmesteren i Odder Uffe Jensen til DR.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

En populær herre

Efter sin medvirken i ”X Factor” har Morten Nørgaard fået meget opmærksomhed. Faktisk er han den finalist, der har flest fans på Facebook.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Udover at Morten Nørgaard har får hjælp af Odders borgmester, så er han også blevet kontaktet af et konsulentfirma, som også meget gerne vil hjælpe automatteknikeren med at finde et job.

Hjem til Odder

Hjemme i Odder bor Morten Nørgaard med den ene af hans to mindre søskende, og når ”X Factor” slutter, skal han da også hjem til Odder.

- Jeg skal hjem til Odder at slappe lidt af. Og så skal jeg sige hej til min familie og bruge noget tid med dem, fortæller Morten Nørgaard til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: X Factor-Mortens søstre: Derfor græd vi

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden