23. jan. 2015
Af af Liz Rørsig

X Factor-vært Eva Harlou: Nu kan jeg gå til bageren uden makeup

Eva Harlou
Eva Harlou
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
TV-værten Eva Harlou har tidligere været for forfængelig til at blive set uden makeup, men er blevet bedre til det med alderen.

Den 37-årige "X Factor"-vært Eva Harlou betegner sig som almindeligt forfængelig, men med alderen er hun blevet bedre til at kunne gå til bageren uden makeup.

– Det var værre, da jeg var i 20'erne, hvilket jo er åndssvagt, for da kan man jo endnu bedre gå uden makeup, siger Eva Harlou til BILLED-BLADET.

TV-værten fortæller, at hun i dag har fået et mere afslappet forhold til at undvære sminken, og dermed er hun også i stand til at tage til møder uden.

Eva Harlou fandt kreativiteten

- Til produktionsmøder og briefings til ”X Factor” møder jeg også op sådan, hvilket før i tiden for mig var utænkeligt, og hvor jeg tænkte: Kan folk overhovedet kende mig uden?, siger TV-værten.

Desuden afslører Eva, at hendes karrierevej har været en naturlig forlængelse af hendes kreative interesse fra barnsben.

- Dengang Ole Kortzau (arkitekt og akvarelmaler red.) var fremme, var jeg vild med at lave akvareller, for hans var så flotte, siger hun.

Eva Harlou malede akvareller

Dermed satte den lille Eva Harlou en masseproduktion i gang, og så fik hele familien ellers blomsterakvareller hængende fra hendes kreative fase.

- Når jeg har manglet noget til væggen derhjemme, har jeg tit tænkt på at male noget selv. Måske tager jeg det op på et senere tidspunkt.

LÆS MERE: Eva Harlou arbejder bedst sammen med mænd: Jeg kan ikke tåle fnidder

Læs mere om: