Tirsdag, 14. februar 2017 - af Majken Munk

X Factors Mette Lindberg: Jeg har mange Valentinsdage på et år

Mette Lindberg

Mette Lindberg

Foto: Martin Høien
”X Factor”-dommer Mette Lindberg elsker traditioner, men behøver ikke at fejre Valentinsdag, for hendes kæreste er god til at give blomster.

Sangerinden Mette Lindberg, bedst kendt for at være en del af dommertrioen i talentprogrammet ”X Factor”, fejrer ikke Valentins dag, fordi hun og kæresten Anders Christensen er gode til at værne om deres forhold alle andre dage. 

- Jeg spiser tit med min kæreste, hvor vi hygger os. Vi arbejder også sammen, og vi bruger meget tid sammen. Jeg får også tit blomster, min kæreste er god til at give mig blomster.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Han er god til at komme spontant på de ting. Det bliver ikke den ene dag på året, hvor det sker, fortæller Mette Lindberg. 

(Artiklen fortsætter under billedet)

Anders Christensen, Mette Lindberg

Anders Christensen, Mette Lindberg

Foto: Jeppe Michael Jensen

LÆS OGSÅ: Sofie Linde: Derfor skal du se "X Factor"

Mette byder traditionen velkommen

Selv om hun ikke fejre den oprindeligt amerikanske tradition selv, så byder hun den bestemt velkommen. 

- Men det er jo dejligt, at der er sådan nogle ting, så kan man bruge det eller lade være. Det betyder ikke noget med Valentinsdag, fordi jeg har masser af Valentinsdage. Jeg har mange Valentins Dage på et år, fortæller Mette Lindberg med et smil.

Hun har dannet par med bassisten Anders Christensen siden 2008, og de har blandt andet også arbejdet sammen i ”X Factor”. 

LÆS OGSÅ: X Factor: Remees kæreste om lille Kenya: Hun er fars pige

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden