24. mar. 2018
Af Laura Dalgård Hansen

X Factors Place on Earth så sort: Her er forklaringen

Place on Earth
Place on Earth
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
Mille fra Place on Earth fik hovedet fyldt med sort vand på grund af en defekt sprøjte.

Hvis man ikke lige vidste det, er det ikke sikkert, man tænkte over det.

Men ikke desto mindre gik det bestemt ikke, som "X Factors" sidste gruppe havde planlagt, da Mille fra Place on Earth fik sort væske i hele hovedet.

Mille: Vandet skulle drible ned som små tårer

- VI har nogle sprøjter, der fører op til nogle slanger i håret. Og meningen var, at det sorte vand skulle drible stille ned i ansigtet og repræsentere blod, sved og tårer, forklarer Mille efterfølgende.

Men som mange måske lagde mærke til, så endte det med at være lidt mere voldsomt end som så, og det gik værst ud over Mille.

- I både min og Milles var der kommet hul i, og det fossede bare ned ad benene på os, forklarer Katrine.

https://imgix.billedbladet.dk/20180323_bst_30r2580.jpg
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET

Mille: Ærgerligt, hvis det skulle gå til spilde

Katrine prøvede ihærdigt at få noget af det sorte vand fra benet op i ansigtet, men Mille var lidt hurtigere på aftrækkeren, da hun tog hele sprøjten op og hældte ned i ansigtet.

- Lige nu er jeg glad for, jeg gjorde noget, for det ville også være ærgerligt, hvis alt det arbejde skulle gå til spilde, fortalte Mille, som rent sangmæssigt ikke lod sig mærke af den uheldige oplevelse, som hun tog i stiv arm.

Trioens tredje gruppemedlem, Andreas, var ikke en del af denne special-effekt, og han bemærkede faktisk ikke, at det var gået galt, før de var færdige med at synge, fortæller Katrine.

Læs mere om: