Dansk komiker er blevet far: Vi er lykkelige

Jonatan Spang og Louise Ryberg

Jonatan Spang og Louise Ryberg

Foto: Krestine Havemann
Komiker og tv-vært Jonatan Spang er sammen med kæresten Louise Ryberg blevet forældre for første gang.

Vært på DR-satireprogrammet "Tæt på sandheden" Jonatan Spang er blevet far til en lille pige, og er derfor gået på orlov.

- Vi ses ikke før til efteråret, da jeg som en moderne soi boy beta male går på barsel. Så efter påske giver jeg stolen bag mig videre til uuuuhh... jeg siger det ikke, lød det hemmelighedsfulde nedlæg fra komikeren, da han rundede sit program "Tæt på sandheden: Lyden af hykleri" af den 27. marts.

Har fået en lille pige

Og nu er den 43-årige komiker så blevet far og har helliget sig babylykken hjemme på Frederiksberg.

- Louise og jeg er blevet forældre til en fantastisk lille pige. Vi er lykkelige, og alle har det godt, bekræfter han over for ugebladet Se og Hør.

Tinka-nisse er blevet vikar

Hans vikar er dog ikke længere så hemmelig. Det er nemlig den den 37-årige komiker og skuespiller Hadi Ka-Koush, som de fleste kender fra komiker-duoen "Adam og Noah" eller som nissen Skir i "Tinkas juleeventyr".

Paw Henriksen, Esben Dalgaard og Hadi Ka-Koush
Foto: Lars H. Laursen

Paw Henriksen, Esben Dalgaard og Hadi Ka-Koush

Jonatan Spang får satirisk svirp

Og "Tæt på sandheden"s vikar var selvfølgelig klar på et satirisk svirp rettet mod den barslende Jonatan Spang i indledningen af sit første program.

- Tillykke til Jonatan med sin førstefødte. Ja, I hørte rigtigt, i en alder af 43 år får han sit første barn. Hvad er der sket med vores mænd og kvinder. Det er jo ikke meningen, at den dag dit barn smider bleen, er samme dag du starter med at bruge ble igen. Men er det for at være praktisk? Puslebordet står der allerede, når stafetten bliver givet videre til farmand", lød den kække kommentar fra Hadi Ka-Koush. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden