Lørdag, 29. januar 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Frank Hvam springer ud som tv-vært

Frank Hvam
Frank Hvam
Foto: DR
Komiker Frank Hvam er på en mission, når han springer ud som tv-vært i programmet "Frank Hvam: Make Badminton Great Again".

Frank Hvam har gennem mange år været kendt som skuespiller og komiker, men nu kaster han sig ud i en helt ny rolle.

51-årige Frank Hvam skal nemlig være tv-vært.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Frank Hvam er vild med badminton

Det er ikke et hvilket som helst program, han skal stå i spidsen for. Komikeren er nemlig vild med badminton, og han har sat sig for at ændre danskernes syn på sporten i ”Frank Hvam: Make Badminton Great Again”.

Hvad de færreste måske ved er nemlig, at komikeren har brugt massevis af timer i sin barndom og ungdom på en badmintonbane, og det resulterede også i flere mesterskabstitler.

Vil gøre badminton cool igen

Dengang i 1970’erne syntes Frank Hvam, at der var en særlig stemning og opmærksomhed omkring badminton og datidens store danske stjerner.

- Jeg har simpelthen så svært ved at forstå, hvorfor badminton ikke længere er helt lige så cool, som i min barndom, når Danmark stadig leverer nogle af de bedste spillere i verden, siger Frank Hvam i en pressemeddelelse.

- Når jeg i dag på stand-up scenen siger, at jeg har spillet badminton i 11 år, så griner folk lidt. Badminton er næsten en joke i selv sig. Hvorfor smiler folk? Ingen griner, når jeg siger, at jeg har spillet tennis i syv år. Hvad er der sket med min elskede sport? Jeg har nu sat mig for at finde ud af, hvordan man får bling bling-værdien i badminton et par nyk opad, så sporten ikke bliver ved med at få baghjul af tennis og fodbold, siger han videre.

Frank Hvam har besøgt Viktor Axelsen i Dubai
Foto: DR

Frank Hvam møder de store stjerner

Over tre afsnit vil han folde badmintonhistorien ud og undersøge, hvordan sporten og badmintonstjernerne kan få fornyet shine. Han møder blandt andre Viktor Axelsen, Anders Antonsen, Morten frost, Camilla Martin, Peter Gade og Flemming Delfs, ligesom han også søger råd og hjælp hos nogle af sine komiker-venner.

Man kan se ”Frank Hvam: Make Badminton Great Again” på DRTV og DR2 fra 3. februar.

Frank Hvam
Foto: DR

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden