8. dec. 2017
Af Majken Munk

SE BILLEDET: DR genskaber nostalgisk juleshow

Disney Juleshow
Jesper Fårekylling, Disney Juleshow
Foto: Disney Juleshow / DR
Lillejuleaften skruer DR2 op for julestemningen, når de sender ”DR2s kæmpestore lillejuleaften show med Rasmus Botoft, Jens Olaf Jersild og klokkeblomst”, hvor DR2-personligheder gæster det julepyntede studie.

Juleaftensdag er det for mange danskere en tradition, at de skal se ”Disney Juleshow”.

Nu har DR2 fået den geniale ide at genskabe netop det program, men på kanalens helt egne satiriske præmisser.

Nostalgiske klip

I front er skuespilleren Rasmus Botoft, der i DR2-sammenhæng er kendt fra ”Rytteriet”. Han kan betegnes som programmets Jesper Fårekylling, der leder seerne igennem udsendelsen. Med sig har han Jens Olaf Jersild på flygel som en anden Mickey Mouse, og sidst men ikke mindst er Anna Neye udsendelsens klokkeblomst, der tryller satiriske klip frem fra DR2-programmer som ”Normalerweize”, ”Drengene fra Angora” og meget mere.

DR2-personligheder i studiet

Foruden morsomme juleklip så får de tre værter også gæster på besøg rundt om bordet i det julepyntede studie. Her vil udvalgte DR2-personligheder som Anders Agger, Bodil Jørgensen og Niels Krause Kjær fortæller om deres juletraditioner.

"Indefra med Anders Agger"-værten var så begejstret over den hyggelige sammenkomst, at han lagde et billede ud af selskabet fra optagelserne af programmet, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

Anders Agger, Jens Olaf Jersild, Bodil Jørgensen, Niels Krause Kjær, Signe Molde, Rasmus Botoft
Anders Agger, Jens Olaf Jersild, Bodil Jørgensen, Niels Krause Kjær, Signe Molde, Rasmus Botoft
Foto: Privat

- Jul inde i DR2-land: En slags Gertrud Sand møder ”Love Actually”. Eller. Men vi sad pænt, skrev Anders Agger til billedet.

Programmet der også rummer personligheder som TV-vært Signe Molde, komikeren Carsten Bang, DR2’s egen vejrvært Anders G, Dolf og Jonathan Spang, bliver sendt den 23. december kl. 20.00 på DR2.

Læs mere om: