TILLYKKE: Den nygifte TV-læge Charlotte Bøving fylder 50 år

Charlotte Bøving.

Charlotte Bøving.

Foto: Alex Tran
Nygifte Charlotte Bøving fejrer sin runde fødselsdag med en stor reception i sin lægepraksis i Varde.

TV-læge Charlotte Bøving kan glæde sig over at være omgivet af venner og familie, når hun torsdag den 1. juni fejrer sine 50 år.

På den runde dag holder lægen, der blev kendt i DR2-programmet "Lægen flytter ind" nemlig en stor reception i sin lægepraksis Jugendhuset i Varde. Her bliver det også markeret, at hun i år har 20-års jubilæum som læge.  

Charlotte Bøvings 50-års fejring følger i kølvandet på en anden stor begivenhed, der blev holdt i weekenden. Her sagde hun ”ja” til sin kæreste Pernille Lok, som hun altså nu kan kalde sin hustru. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Kræftsyg Charlotte Bøving nyder de gode dage

På trods af de glædelige begivenheder i Charlotte Bøvings liv må hun også leve med visheden om, at hun i efteråret fik konstateret kræft i tyndtarmen.

TV-lægen vil dog ikke lade sygdommen påvirke hendes liv, og hun vil nyde de gode dage. 

- Jeg har gjort alt det, jeg gerne har villet hele mit liv, så jeg kan ikke komme og sige, at jeg har en masse til gode – andet end at jeg selvfølgelig gerne vil være her lidt længere.

LÆS MERE: Charlotte Bøving efter scanning: Jeg er lettet

- Det kan være, jeg lever 30 år eller fem år, der er ikke nogen facitliste. Så nyd de gode dage og vær den bedste udgave af dig selv. Vi er her kun én gang, har Charlotte Bøving tidligere udtalt til BILLED-BLADET.

BILLED-BLADET ønsker Charlotte Bøving stort tillykke med fødselsdagen. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden