29. apr. 2016
Af Juliane Olsen

Ellen Hillingsø er klar til værtsrollen på Danish Beauty Award

Ellen Hillingsø og Lasse Spangenberg.
Ellen Hillingsø og Lasse Spangenberg.
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Skuespiller Ellen Hillingsø er sammen med Peter Frödin vært, når prisuddelingen Danish Beauty Award løber af stablen fredag aften.
Der synes langt fra indre Københavns regnfulde gader til den røde løber på årets skønhedsuddeling Danish Beauty Award. Men torsdag eftermiddag trodsede den 49-årige skuespiller Ellen Hillingsø regnen trods travlhed. Mors dags-gave: Køb 12 numre af BILLED-BLADET og få 2 biografbilletter Der var nemlig to meget vigtige kjoler, hun skulle prøve i designer Lasse Spangenbergs kreative værksted forud for Danish Beauty Award i Tivoli Congress Center.

Ellen Hillingsø vil udfordres

Heldigvis var aftenens vært Ellen Hillingsø ganske tilfreds med resultatet af de to kjoler, hun skal bære på scenen, og der kom flere begejstrede udråb fra prøverummet undervejs. - Jeg synes, det er fedt at prøve at udfordre sig selv lidt, og at man udvider rammerne, sagde Ellen Hillingsø til BILLED-BLADET. Skuespillerens personlige stylist Pily Ottesen og Lasse Spangenberg var tydeligvis i fællesskab lykkedes med at gøre netop det.

Detaljerne skulle rettes

Lasse Spangenberg har brugt de sidste to uger på at skabe kjolerne til den smukke skuespiller, mens Pily Ottesen har sørget for tilbehør. LÆS MERE: Ellen Hillingsø vært ved Bodilprisen 2016 Ellen Hillingsø vil bære stiletter af den franske designer Christian Louboutin, mens de meget værdifulde smykker er udlånt af det eksklusive firma Hartmann’s. Efter torsdag eftermiddags fitting var der dog stadig nogle detaljer, der skulle rettes til, og Lasse Spangenberg kunne afsløre, at det ville betyde nogle sene arbejdstimer i systuen.

Læs mere om: