
Fik tre dask med en grydeske på palæet: Stéphanie Surrugue optaget i eksklusiv klub

Stéphanie Surrugue er blevet medlem af en yderst eksklusiv klub.
Det afslører hun i et opslag på Instagram, hvor hun har delt en række billeder fra seancen.
- Den STØRSTE ære for et ægte madøre. I denne uge blev jeg optaget i Escoffiers Disciple, skriver Stéphanie Surrugue i opslaget, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.
Escoffiers Disciple er et gastronomisk selskab, der er opkaldt efter den legendariske franske køkkenchef og forfatter, Auguste Escoffier (1846-1935).

Den 48-årige DR-korrespondent er dybt beæret over, at hun er blevet optaget i selskabet, og forklarer, hvordan det foregik.
- Den franske ambassade lagde palæ til optagelsesceremonien, der var så uendelig fransk, fortæller Stéphanie Surrugue og fortsætter:
- Man bliver optaget med edsaflæggelse og tre dask med en grydeske (!), modtager et fint og meget stort diplom OG iføres et silkeskærf med Escoffiers broderede kontrafej OG en lille kobbergryde (!), der er påsyet skærfet.

Derudover er der en helt særlig ed.
- Eden lyder: ”Jeg lover at videreføre, tjene og ære det franske køkken, dets kultur og dets stadige udvikling.”

Stéphanie Surrugue var ikke den eneste kendte dansker, som modtog æren.
Det gjorde også kokken Louisa Lorang og forfatteren Signe Wulff, som hun her står ved siden af, efter at de har modtaget deres diplomer.

I opslaget herunder kan man se alle de billeder, som Stéphanie Surrugue har delt fra den store dag.
