Tirsdag, 7. januar 2020 - af Ulrik Ulriksen

Glad Josefine Høgh: Her bor Lasse og jeg

Foto: Claus Fisker
De to tv-profiler Josefine Høgh og Lasse Sjørslev blev gift for nylig og er selvfølgelig for længst flyttet sammen. Nu afslører en glad Josefine Høgh, hvor powerparret bor.

Det har været et par vilde uger for de to tv-profiler Josefine Høgh og Lasse Sjørslev.

Mellem jul og nytår blev parret gift og holdt kæmpe fest, og i weekenden var Josefine for første gang vært på DR’s store Sport 2019-show.

Efter showet var forbi, talte en glad og lettet Josefine Høgh med pressen og blev spurgt, om hun og Lasse Sjørslev er flyttet sammen.

Bor med Lasse og børnene

Med et smil fortalte Josefine, at hun og Lasse selvfølgelig for længst er flyttet sammen, og at hun og gemalen bor sammen med Lasses to børn fra tidligere ægteskab.

- Vi bor i København, lød det fra Josefine, mens Lasse stod et stykke væk og var parat med et tillykke-kys ovenpå det veloverståede show.

Foto: Claus Fisker

En hel del at se til

Josefine Høgh arbejder for DR-sporten, som har redaktion i Aarhus, og Lasse Sjørslev arbejder som nyhedsvært for TV2. 

Det betyder, at Josefine og Lasse har ganske meget at se til, og der er en del transport til og fra arbejde.

Det er dog ikke noget problem ifølge Josefine.

Meget mere i BILLED-BLADET

- Vi er vant til at være på farten, sagde Høgh i Boxen i Herning, hvor hun i samarbejde med værtskollegaen Tina Müller leverede en stærk præstation til et brag af en stjernebesat prisfest, som du kan læse alt om og se billeder fra i denne uges udgave af BILLED-BLADET.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden