Lørdag, 10. juli 2021 - af Marianne Singer

Glæd dig: Jesper Sørensen tilbage på tv

Jesper Sørensen. 
Jesper Sørensen. 
Foto: Lars Horn
23-årige Jesper Sørensen deler den glædelige nyhed, at han lørdag aften er tilbage på tv igen.

Der er dejligt nyt fra 23-årige Jesper Sørensen, der i 2008 blev kendt i hele Danmark med dokumentaren "Drengen i den gamle krop" og efterfølgende medvirkede i flere dokumentarer, hvor det handlede om hans liv med den ekstremt sjældne sygdom progeria.

Og nu kan danskerne glæde sig til endnu mere tv med Jesper Sørensen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Har fulgt Jesper

På sin Facebook-side skriver han, at han lørdag aften medvirker i den underholdende TV2-dokumentar "En sommer vi aldrig glemmer", hvor det handler om, hvordan Danmark denne sommer blev ramt af en historisk fodboldfeber.

Herrelandsholdet kæmpede sig, trods modgang, hele vejen til semifinalen mod England og på den store dag har TV2 blandt andet fulgt Jesper Sørensen. 

Vi kan være stolte

"Imorgen lørdag kl 20 skal I alle tænde for TV2 for der bliver sendt en EM dokumentar omkring hele den her EM fodboldfeber hvor jeg bla. er med. Og jeg har hørt en lille fugl synge om at den faktisk skulle være RIGTIG go’, Meen det er alt jo stort set med mig....OG IKKE MINDST VORES HERRELANDSHOLD I FODBOLD. Vi danskere har i den grad noget vi kan være stolte af (selvom det dsv. ikke blev til en finaleplads) Håber I har lyst til at se med og ha en fantastisk sommer

Jeres Jesper, skrev Jesper Sørensen på sin Facebook-profil fredag. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden