Søndag, 8. marts 2020 — af Trine Larsen

Godt nyt: Lars Høgh igen i bedring

Lars Høgh
Foto: Birger Storm
Den tidligere landsholdsmålmand, Lars Høeg, der er far til TV-værten Josefine Høgh, er i bedring efter sin kræftsygdom, han har kæmpet imod de sidste par år

Den tidligere landsholdsmålmand og målmandstræner, Lars Høgh har fået godt nyt. Efter at have kæmpet en sej kamp mod kræft i bugspytkirtlen, med efterfølgende spredning til leveren, er der nu godt nyt for den 61-årige målmand og far til tv-værten Josefine Høgh.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har fået nogle tilkendegivelser fra de scanninger, jeg har fået lavet. De viser, at det går over al forventning, fortæller Lars Høgh selv i podcasten, Bech Bag Bolden.

Lars Høgh har siden han fik konstateret kræft tilbage i 2018 været åben om sin kræftsygdom og forløbet, der både har budt på kemoterapi og operation.

Lars Høgh har også haft flere gode ting at se frem til og glæde sig over under sit sygdomsforløb, bl.a brylluppet 28.december, hvor datteren tv-værten Josefine Høgh giftede sig med kollegaen, Lasse Sjørslev i Kerteminde på Fyn og hvor Lars Høgh fulgte sin datter til alteret.

- Det hjælper mig at jeg ikke er bange, og det hjælper, at jeg har et positivt livssyn. Jeg har masser af gode dage. Der er ingen, der skal have medlidenhed med mig. Jeg er god til at leve i nuet, siger Lars Høgh i podcasten med den gode nyhed.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden