Onsdag, 5. oktober 2022 — af Stine Schou

Hjemme hos politisk kommentator Hans Engell: Se hans hyggelige københavnerbolig

Den tidligere minister bor centralt i København tæt på Tivoli.

Politisk kommentator Hans Engell får travlt i de kommende uger, hvor en historisk spændende valgkamp vil buldre derudaf. Mange vil hive fat i den erfarne og vidende kommentator, for at høre hans analyse af tingenes tilstand, så der bliver nok ikke meget tid til at hygge i privaten, som ligger centralt i København.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I den højloftede lejlighed tæt ved Tivoli bor Hans, der fylder 73 år den 8. oktober, sammen med sin hustru Pernille Engell. I den hyggelige bolig er der fyldningsdøre, kunst på væggene, bugnende bogreoler og naturligvis et skrivebord med computer, til når skrivekløen melder sig.

Parret, der har været gift siden 2005, laver ofte mad sammen, og under coronanedlukningen agerede Pernille kameramand, når Hans skulle igennem på TV 2.

Hans Engell har en lang karriere bag sig i dansk politik. Han var forsvarsminister fra 1987 til 1989 og justitsminister fra 1989 til 1993. Fra 1993 til 1997 var han leder af Det Konservative Folkeparti, men han måtte gå af, da han kørte bil med alkohol i blodet. Fra 2000 til 2007 var han chefredaktør på Ekstra Bladet, og i dag er han fast kommentator på TV 2.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden