Fredag, 5. juni 2020 — af John Lautrup

Hans Engell: Sådan bliver vores sommer

Pernille og Hans Engell
Pernille og Hans Engell
Foto: Søren Lamberth
Hans Engell og hans kone, Pernille Engell, må undvære sommeropholdet i deres sydfranske hus. Men de har en slagplan for ferien herhjemme.

Hans Engell, 71 år, og hans kone, Pernille Engell, 63 år, skulle egentlig have tilbragt sommerferien i deres sydfranske hus nær Cannes. Men så kom coronakrisen i vejen. Det har dog ikke slået dem ud.

- Vi har lavet en nødplan for sommeren. Vi har siddet og kigget. Skulle vi leje en campingvogn, skulle vi tage en cykeltur ned gennem grænselandet, nu i anledning af 100 året for genforeningen? Vi har haft mange ideer, men vi er nået frem til, at vi bliver hjemme. Og vi har et par planer klar, siger TV 2s politiske kommentator.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Pernille og Hans Engell bor i en stor lejlighed bag Tivoli, tæt på Københavns havn.

- Hvis det øser ned fra morgen til aften, og vi ikke kan komme nogens steder, så bliver vi herhjemme og går ud og spiser noget god mad. Desuden har vi nogle nye bogprojekter, vi kan arbejde på. Jeg skrev forrige år en bog med politiske citater "Lusepustere og slingrefise", som vi arbejdede sammen om at lave. Den har solgt fint og godt. Titlen er et citat af Anker Jørgensen og var hans betegnelse for de radikale, smiler Hans Engell.

- Hvis vejret er godt, skal vi ud. Så er det cykelture. Så pakker vi cyklerne med noget god mad og noget vin til en picnic og tager cyklerne ombord på toget op til skovene nordpå. Eller vi tager til vandet og bader. Vi er meget gode til at beslutte os for, at livet er nu. Det er alt for kort til at være sur og ærgerlig og negativ, tilføjer han.

BILLED-BLADET har besøgt Pernille og Hans Engell. Læs stort interview i bladet, som kan købes fra torsdag den 11. juni.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden