Mandag, 6. marts 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Hørte du den sjove historie? Lina P. købte tre cykler på én dag

Linda P.
Linda P.
Foto: Mikael Rieck
I ”Deja-vu med Frøkjær” fortæller komiker Linda P. om de dummeste penge, hun nogensinde har brugt.

Der er næsten altid garanti for et grin, når Cecilie Frøkjær inviterer kendte danskere ind i den varme stol i ”Deja-vu med Frøkjær”.

Det gjorde sig også gældende mandag aften, hvor Linda P. og Jimmy Jørgensen gæstede programmet.

Og i programmets åbning kunne man høre Cecilie Frøkjær spørge de to gæster ind til, de dummeste penge, de nogensinde har brugt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og der løber Linda P. vist med sejren.

Hun har nemlig købt tre cykler på den samme dag.

- Der sker det, at jeg har været stangstiv dagen før. Jeg kan ikke huske, hvor jeg har sat min cykel. Jeg køber en ny cykel. Jeg går en tur med min kollega Christina Sederqvist ude foran kontoret, og hun siger: ”Er det ikke din cykel?”, og så har jeg bare stillet den ovre på den anden side. Og så kører jeg videre på min cykel samme dag. Jeg var meget forvirret i den periode, fortæller Linda P. i TV 2 Charlie-programmet ”Deja-vu med Frøkjær”.

Men historien slutter ikke her. Tværtimod. For forvirrede Linda P. må til dankortet igen.

- Så punkterer min cykel, og jeg går ind og køber en ny, fordi jeg kan ikke lige overskue at få den lappet. Og så sker der det, at jeg i en kamp-forvirring, er ved at komme for sent til et job. Og igen - og det er altså i pinlig ædru tilstand – ikke kan huske, hvor jeg har stillet min cykel, og køber en for tredje gang. Det er nok den dummeste dag, fortæller Linda P. i ”Deja-vu med Frøkjær”.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden