Mandag, 13. februar 2023 — af Liz Rørsig

Mikkel Beha Erichsen i Deja-vu med Frøkjær: Fælder tårer i rørende tilbageblik – og Cecilie Frøkjær følger trop

Cecilie Frøkjær og Mikkel Beha Erichsen.
Cecilie Frøkjær og Mikkel Beha Erichsen.
Foto: Jesper Grønnemark/TV 2
Mikkel Beha Erichsen er mandag den 13. februar 2023 gæst i “Deja-vu med Frøkjær” på TV 2 Charlie. Da han og Cecilie Frøkjær genser gamle minder, bliver han meget berørt.

Mikkel Beha Erichsen og Cecilie Frøkjær er gamle venner fra efterskolen og kender hinanden godt. Da han er gæst i “Deja-vu med Frøkjær” er der tårer på tv i nogle bevægende øjeblikke. Tårerne begynder at trille ned ad kinderne på Mikkel Beha Erichsen på det tidspunkt, hvor han bliver præsenteret for et særligt klip.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kurs mod fjerne kyster

Her tager Troels Kløvedal afsked med Theis og Emil, da de begynder deres jordomsejling i “Kurs mod fjerne kyster”. 
– Det er rørende at se drengene, der skal ud på jordomsejling, og efter vi har sagt farvel, sejler de den ene vej med Havana, og min far den anden med Nordkaperen, fortæller Mikkel Beha Erichsen til BILLED-BLADET. Han har ikke set klip med faderen, siden Troels Kløvedal gik bort i 2018. 

Cecilie Frøkjær havde set det bevægende klip mange gange for ikke at komme til at græde til optagelserne, og det lykkedes. Men da hun spørger Mikkel, om han savner sin far, og han svarer dette, sker der noget: 
– Jeg savner ham, men jeg har også taget afsked med en kaptajn, der var sød til at passe på os, der skulle blive tilbage. Han skrev på sin iPad en uge, inden han tog herfra: “Mikkelmand, du skal huske på, at det ikke er nogen tragedie at dø, når man 75 år og har haft et liv som jeg har. Når jeg kigger ned ad min tilværelses kølvandsstribe, så blev det faktisk, ligesom jeg havde drømt om”. Og så kan man ikke ønske sig så meget mere, siger Mikkel Beha Erichsen i programmet og græder. Og Cecilie Frøkjær svarer med tårer i øjnene: “Nej, hvorfor siger du nu det?” 

– Ja, Cecilie og jeg tudede og snøftede under udsendelsen, og det skulle jo være et underholdningsprogram, hvor vi skulle grine, og så sad vi dér, siger Mikkel til BILLED-BLADET med et smil. De får dog begge lettet stemningen igen, og smilene kommer hurtigt tilbage til de to i programmet. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden