Tirsdag, 21. marts 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Husker du tv-serien Full House? Castet blev genforenet i weekenden og én havde et særligt ønske

Full House
Full House.
Foto: MEGA
Under det amerikanske arrangement 90s Con var dele af castet fra serien ”Full House” samlet til paneldebat – og her var der et særligt ønske fra Dave Coulier.

Der var 90’er minder til den helt store guldmedalje, da det amerikanske arrangement 90s Con løb af stablen i Hartford, Connecticut i weekenden.

Her var flere af skuespillerne fra de helt store hit-serie samlet igen, for at deltage i forskellige debatter og paneler.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En af de paneler bestod castet fra tv-serien ”Full House”, hvor Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin, Dave Coulier and Andrea Barber satte sig ned, for at tale om den ikoniske serie.

Tilbage i 2016 genoptog de faktisk serien med titlen ”Fuller House”, som byggede videre på den originale serie fra 1987 og med mange gengangere på rollelisten – deriblandt også paneldeltagerne.

En der desværre ikke var med til paneldebatten var den populære skuespiller og komiker Bob Saget, der i serien spillede karakteren Danny Tanner.

Tilbage i januar 2022 døde han nemlig pludselig og ganske tragisk af et hovedtraume.

Og det er ikke noget, som gruppen har glemt. Tværtimod.

Under paneldebatten blev de spurgt af moderatoren, om de fire mon kunne have lyst til at arbejde sammen igen – hvortil de alle svarede ja.

Men Dave Coulier, der spillede rollen som Joey Gladstone, havde et helt særligt ønske til et eventuelt kommende projekt.

- Jeg ville elske at lave ”Fullest House”, hvor det måske er os alle som voksne, og vi gør lige som ”Friends”-castet gjorde, hvor vi sidder og taler og deler minder, og vi holder Bobs arv i live,” sagde Dave Coulier ifølge mediet People.

Og det blev faktisk hurtigt fulgt op. For som svar på netop det, sagde Andrea Barber, der spiller rollen som Kimmy Gibbler, at det var netop det, de sad og gjorde lige der.

Der er altså ingen tvivl om, at det tilstedeværende cast gerne vil ære og mindes deres tidligere nære kollega Bob Saget. Både nu – og måske i fremtiden i et nyt projekt.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden