Introducerede kronprins Frederik: Dansk verdensstjerne fik hele salen til at grine

Se også:

Den danske Borgen-skuespiller Birgitte Hjort Sørensen fik hele salen til at grine på den morsomme måde, hun introducerede kronprins Frederik på, da han skulle op og holde sin tale ved den officielle middag i Grote Kerk i Haag.

Stemningen var helt fantastisk, da kronprinsparret sammen med det hollandske kongepar var æresgæster ved den officielle middag, der fandt sted mandag aften i anledning af det danske erhvervsfremstød i Grote Kerk i Haag.

Oppe fra scenen sørgede den danske skuespiller Birgitte Hjort Sørensen, kendt fra den populære tv-serie Borgen som tv-journalisten Katrine Fønsmark, for forrygende underholdning. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Blandt andet fik hun hele salen til at grine, da kronprins Frederik skulle op på scenen for at holde sin tale, og introducerede ham ved at nævne hans succes med Royal Run.

Og så tilføjede: - Men selvfølgelig løber han - manden har fire børn!

Se den underholdende video med Birgitte Hjort Sørensen som konferencier ved den kongelige middag i Holland i toppen af artiklen

- Tak for den introduktion. Sådan er jeg aldrig blevet introduceret. Jeg tror, jeg vil tage det med videre, lød det veloplagt fra kronprins Frederik, da han kom op på scenen. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden