14. sep. 2013
Af af Mia Qvist Scheelsbeck, NewsDesk, Aller Media

Jes Dorph: Derfor elsker jeg Louise

Jes Dorph-Petersen med sin kommende hustru Louise Lehrmann
Jes Dorph-Petersen med sin kommende hustru Louise Lehrmann
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
TV-værten forklarer her, hvad der fik ham til at falde for sin forlovede.

Jes Dorph-Petersen har været igennem nogle ret store ændringer i sit liv igennem de seneste år. Han skiftede nyhedsjobbet på TV2 ud med et fodboldjob hos TV3, han blev skilt, og så fandt han kærligheden igen.

Han blev nemlig forelsket i Louise Lehrmann, som også arbejder hos TV3, og som han nu er forlovet med. Til magasinet Liv forklarer han, hvorfor netop Louise fangede hans opmærksomhed.

- Jeg har forelsket mig i en begavet og livserfaren kvinde. Vores forhold er dybere end noget, jeg har prøvet før. Vi hopper måske ikke så meget rundt og spiser is i solen, men med Louise er jeg ikke bange for at tale alvorligt og være ærlig og sårbar. Jeg tør indrømme mine fejl over for hende. Det er en lettelse for mig, for jeg har ikke altid været god til at stå ved mine fejl, siger Jes Dorph-Petersen til Liv.

LÆS OGSÅ:

Medina bliver sikkert pæn en dag

Det er nemlig langt fra alle kvinder, der kan gøre et godt indtryk på den garvede tv-vært. Hun må eksempelvis ikke være for sart.

- Talentfulde, dygtige og stærke kvinder gør indtryk på mig. Louise er et godt eksempel. Hun har skabt sin egen karriere og arbejdet hårdt. Det beundrer jeg. Pivhoveder og dumme mennesker har jeg det til gengæld svært med, siger han til Liv.

Jes Dorph-Petersen er i øvrigt snart aktuel med sin første bog ’Dorph – historier fra den anden side’ i slutningen af september.

LÆS OGSÅ:

Læs mere om: