16. aug. 2015
Af Lene Skriver Bak

Johannes Nymark kan godt mærke Vild med dans-savnet

Johannes Nymark og Claudia Rex til pressemødet inden Vild med dans
Johannes Nymark og Claudia Rex til pressemødet inden Vild med dans 2014 begyndte.
Hanne Juul / BILLED-BLADET
Johannes Nymark, sidste års Vild med dans-finalist, får en mærkelig følelse, når han ser billeder af de nye par dukke op på de sociale medier – men det hjælper, at Claudia ikke har en ny partner.

Sidste år dansede Johannes Nymark sig helt til finalen i ”Vild med dans” med sin professionelle partner, Claudia Rex.

Og han har ikke glemt, hvordan det var at lave det populære show.

- Det, jeg savner, er jo mine timer med Claudia og så familiefølelsen, der var ved at lave det, forklarer Johannes Nymark til BILLED-BLADET og uddyber:

- Det er sådan lidt blandet at se de nye par blive præsenteret. Det er en mærkelig følelse nu, hvor der kommer billeder på Facebook og instagram.

LÆS MERE: Johannes Nymark: Godt, at der stadig findes ordentlige mennesker

Lettere at Claudia ikke er med

En ting gør dog, at situationen er lettere at håndtere for Johannes Nymark: Hans partner Claudia Rex er ikke med i dette års program.

- Jeg tror virkelig, det er lettere for mig, fordi Claudia ikke har fået en ny partner, så jeg skal ikke se hende stå der med en anden. Så tror jeg, jeg var blevet lidt jaloux, siger Johannes Nymark med et grin.

Den populære Vild med dans-deltager har travlt med både sit band, Lighthouse X, og at lave improvisationsteater sammen med blandt andre Laura Drasbæk, Mathilde Norholt og Cyron Melville, men han regner alligevel med at få tid til at se lidt Vild med Dans.

- Jeg har ikke nogen favorit, men jeg glæder mig til at se James (Sampson, red.). Jeg tror, han bliver rigtig god.

Selve premiereaftenen bliver der dog ikke tid til at se TV. Der skal Johannes Nymark nemlig genforenes med sin dansepartner, hvor de to har deres første job sammen siden de var med i ”Vild med dans”.

LÆS MERE: Se en anden side af Johannes Nymark

Læs mere om: