20. sep. 2015
Af af Liz Rørsig

Kåre Quist begejstret for Cecilie Beck

Cecilie Beck og Kåre Quist er værter i aften i det store indsamlingsshow, der vises direkte på DR1 og TV 2 fra Vilhelm Lauritzen-terminalen i Københavns Lufthavn.
Cecilie Beck og Kåre Quist er værter i aften i det store indsamlingsshow, der vises direkte på DR1 og TV 2 fra Vilhelm Lauritzen-terminalen i Københavns Lufthavn.
Foto: DR
I aften er TV Avisens Kåre Quist for første gang vært sammen med TV 2 Nyhedernes vært, Cecilie Beck i det store indsamlingsshow ”Hjælp nu!”.

DR og TV 2 er gået sammen om en akutindsamling til de katastroferamte områder i og omkring det borgerkrigshærgede Syrien i samarbejde med 12 nødhjælpsorganisationer. ”Hjælp nu!”-indsamlingen kulminerer i aften med et stort indsamlingsshow, hvor Cecilie Beck fra TV 2 Nyhederne og TV Avisens Kåre Quist fra DR1er værter på scenen i Vilhelm Lauritzen-terminalen i Københavns Lufthavn. Og Kåre er meget begejstret for det nye makkerskab.

- Hold op, det er en fornøjelse at arbejde sammen med Cecilie. Altså, jeg vidste jo godt, at hun er knalddygtig, men ikke at hun er super behagelig og sjov at arbejde sammen med. Vi har ikke været uenige – endnu. Til gengæld er hun god til at håndtere min usædvanligt dårlige humor. En kvalitet, jeg sætter stor pris på!, siger Kåre med et smil til BILLED-BLADET. Og om projektet siger han:

Kåre Quist: Børnene går lige i hjertet

- De børn, som vi møder undervejs, går lige i hjertet. Der er børn, der burde spille fodbold og lege ubekymret. I stedet skal en 14-årlig dreng pludselig være overhoved for sine yngre søskende, fordi både far og mor er omkommet. Vi så optagelser med de børn i går. Der blev helt stille. Sådan bør ingen børn vokse op, siger Kåre.

I indsamlingsshowet sidder et callcenter klar til at tage imod donationer. Her er kendte navne som Cecilie Stenspil, Ditte Hansen, Sofie Gråbøl og Sarah Grünewald klar til at besvare telefonerne, og på scenen kan man opleve blandt andre Stine Bramsen, Sebastian og ”X Factor”-vinderen Emilie Esther.

Læs også: Kåre Quist vært for Kronprinsparrets Priser

Læs mere om: