Lørdag, 20. marts 2021 - af Majken Munk

Kærlighed hvor kragerne vender-Søren Ole afslører: Det skal jeg nu

Søren Ole Clausen

Søren Ole Clausen

Foto: Jesper Sunesen
Danskerne lærte Søren Ole Clausen at kende i TV 2-programmet "Kærlighed hvor kragerne vender", hvor han fandt kærligheden med Cecilie Andersen. Nu kaster han sig ud i nye udfordringer.

Det var noget af en udfordring, da Søren Ole Clausen tilmeldte sig den første sæson af "Kærlighed hvor kragerne vender". 

Men sønderjyden har åbenbart smag for udfordringer, for sammen med en kammerat har han kastet sig ud i endnu en. 

En tur på åen

Søren Ole Clausen er til dagligt sælger, men nu skal han også arbejde indenfor underholdningsbranchen. 

Han har nemlig sammen med makkeren Lasse Møller Bonde fået tildelt syv kvoter til bådudlejning på Ribe Å. Planen er, at de skal leje el-både ud, så besøgende kan nyde naturen. 

- Det bliver til rigtige hyggeture, hvor man kan vise naturen og Vadehavsområdet frem. Den lille motor gør, at man ikke kan fræse frem og tilbage, ligesom det ikke kræver certifikat at sejle den, men kun en kort introduktion og forståelse for vand, siger Søren Ole Clausen til Jydske Vestkysten

Flyttet sammen

Det er kun få måneder siden, at der endnu en gang skete noget nyt i Søren Ole Clausens liv. For i december flyttede Cecilie Andersen, som han fandt sammen med i "Kærlighed hvor kragerne vender" ind hos ham i hans hus i Frifelt. 

Cecilie Andersen og Søren Ole Clausen fandt sammen i "Kærlighed hvor kragerne vender". Nu har de snart været kærester i halvandet år. 

Foto: Jesper Sunesen

- Vi er ret fortrøstningsfulde over, at vi nu har klaret tre måneder dag ud og dag ind med hinanden herhjemme. Hvis vi kan klare det i et helt nyt forhold, så tror jeg sgu nok, at vi skal klare det i rigtig mange år, sagde Søren Ole Clausen til BILLED-BLADET, da vi besøgte parret i januar 2021.

I oktober 2020 kunne parret fejre deres årsdag sammen. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden