Lørdag, 9. januar 2021 - af Majken Munk

Søren Ole efter alvorlig sygdom: Vi klarede det sammen

Cecilie og Søren Ole
Cecilie og Søren Ole
Foto: Jesper Sunesen
I september blev Søren Ole fra "Kærlighed hvor kragerne vender" ramt af voldsomme smerter. Det bød på et længere sygdomsforløb, som han og kæresten Cecilie først nu er kommet igennem.

I "Kærlighed hvor kragerne vender" var Søren Ole fra Frifelt altid optismistisk, men optimismen måtte lide et lille knæk i slutningen af 2020, hvor han var igennem et alvorligt sygdomsforløb. 

Først nu er han og kæresten Cecilie kommet ud på den anden side. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lå og skreg

Det var en dag i september, at Søren Ole pludselig fik voldsomme smerter. Så voldsomme at han ikke kunne deltage i sin lillebrors konfirmation. 

- Jeg havde bare rigtig, rigtig ondt. Jeg lå faktisk bare og skreg herhjemme. Jeg har aldrig prøvet noget, der har gjort så ondt, siger Søren Ole og fortsætter:

- Alt hvad jeg indtog af mad og drikke, det kom bare op igen. Jeg kunne simpelthen ikke holde noget i mig overhovedet. Jeg havde vildt ondt i ryggen, troede jeg. Det følte jeg. Men senere fandt jeg ud af, at det var min nyre, jeg havde haft ondt i. Det var fordi, jeg havde en 1,2 centimeter stor nyresten.

Opereret flere gange

Meningen var så, at den 27-årige sønderjyde skulle have opereret nyrestenen væk, men da han havde et skyhøjt infektionstal, var det nødvendigt at slå det ned først med antibiotika. 

Desværre var det ikke enden på sygdomsforløbet, for efter to dage på arbejde igen, måtte Søren Ole kapitulere og lægge sig syg. Efter pres fra Cecilie fik de kontaktet vagtlægen et par gange, hvorefter han blev hentet med ambulance. 

- Så lå jeg derinde igen i en uge, hvor jeg igen blev opereret. Jeg fik lagt et indvendigt kateter for at aflaste min nyre. Det skulle jeg så ind og have ud igen, og det fik jeg lige før jul. Det gjorde ondt en dag efter, og så var det slut, siger han. 

Vi klarede det sammen

Søren Ole har i perioden været sygemeldt frem til mandag den 4. januar 2021, hvor han endelig kunne vende tilbage til arbejdet som sælger. 

Men sygdomsforløbet har taget hårdt på både Søren Ole, men så sandlig også for Cecilie, der har været ved hans side hele vejen igennem. 

- Det er sådan meget kliché at sige, men jeg tror ikke, at jeg havde klaret det uden hende. Det har bare været en stor hjælp, fordi på tidspunkter hvor man bare har været knust og totalt ked af det og følt, at man ikke var til nogen nytte, fik du mig bare til at være optimistisk igen og tænke, at det skulle vi nok klare. Vi klarer det sammen, siger Søren Ole. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden