12. nov. 2017
Af Juliane Olsen

Kærlighed ved første hik: Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke skal danse sammen

Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen vender tilbage som Anja og Viktor.
Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen vender tilbage som Anja og Viktor.
Foto: Miklos Szabo
Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke bliver snart genforenede i ”Kærlighed ved første hik – the musical”, og her glæder Robert Hansen sig til en dans med sin kollega.

”Kærlighed ved første hik” bliver nu sat op som en musical, der får premiere den 20. september 2018 med Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke i hovedrollerne.

Der er ingen tvivl om, at de to hovedrolleindehavere glæder sig til at møde publikum og få lov at opleve musikken en gang til.

- Nu har vi jo lavet så mange film, og nu skal vi stå på en scene og have en fest, siger Sofie Lassen-Kahlke i en ny optaktsvideo.

Innocent Blood vender tilbage

Her bliver der også afsløret, at bandet Innocent Blood vender tilbage for at spille det velkendte soundtrack live for publikum.

De er især kendt for hittet ”Den allerførste gang”, der nærmest blev synonym med den første ”Kærlighed ved første hik”-film tilbage i 1999.

Sofie Lassen-Kahlke fortæller begejstret i videoen, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, at hun får helt kuldegysninger ved tanken om det kendte hit.

Joachim Knop og Karl Bille vender også tilbage

Bandet kommer og spiller hver aften under forestillingerne, og samtidig glæder skuespillerne sig til at få deres publikum helt tæt på.

Ud over Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke vil også Joachim Knop og Karl Bille vende tilbage i deres gamle roller.

Robert Hansen understreger samtidig, at han glæder sig til at tilbringe meget tid med Sofie Lassen-Kahlke, og at han har en dans til gode med sin gamle kollega.

Læs mere om: