13. jan. 2018
Af Majken Munk

Camilla Framnes stopper i De unge mødre

Camilla Framnes
Camilla Framnes
Foto: Krestine Havemann
Efter 12 år har Camilla Framnes, der har delt fødsler, giftemål og skilsmisser i Kanal 4-programmet ”De unge mødre”, sagt nej tak til endnu en sæson.

Det er noget af en beslutning, som Camilla Framnes har taget. I 12 år har hun delt ud af sit inderste i ”De unge mødre”, men nu er det altså slut.

- Jeg har faktisk netop i forgårs sagt til dem, at jeg ikke ønsker at deltage i ”De unge mødre”, fortalte Camilla Framnes til BILLED-BLADET ved Reality Awards 2018.

Farvel efter 12 år

Hun startede i programmet, da hun var gravid med sin ældste søn Oliver, og det er også ham, der er grunden til, at hun har valgt at forlade programmet.

- Dengang jeg startede, for 12 år siden, var det sammen med Oliver. Og Oliver ønsker ikke at være med i ”De unge mødre” mere. Og når ikke han ønsker at være med, er det en forkert historie at fortælle, fortalte Camilla Framnes.

Ikke udelukke TV

Det vil derfor ikke være muligt at følge Camilla Framnes og hendes familie i den kommende sæson, men hun udelukker ikke, at hun måske er at finde på en TV-skærm i fremtiden.

- Jeg skal ikke udelukke, at hvis jeg fik muligheden for at have et TV-program om kost, og alt det jeg kæmper med, og det jeg går op i, ville være rigtig fedt, men hvis ikke, jeg har den mulighed, kan jeg ikke se, hvad jeg skal lave på skærmen mere, fortalte Camilla Framnes, der over en årrække har tabt sig 76 kilo.

Læs mere om: