Lørdag, 26. marts 2016 — af af Liz Rørsig

Christiane Schaumburg-Müller: Klar med barnets første bog

Christiane Schaumburg-Müller
Christiane Schaumburg-Müller
Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET
Christiane Schaumburg-Müller shopper gerne babyting med veninderne, der enten har små børn eller venter sig. Nu udgiver hun ”Barnets første bog” på eget forlag.
Christiane Schaumburg-Müller har netop udgivet Simone Thorup Eriksens ”Barnets første bog”på sit eget forlag, ChriChri Journal.  - Jeg synes, at Simones tegninger er så nuttede, og den måde, hun tegner et univers på med dyr og ting, er bedårende, fortæller Christiane til BILLED-BLADET.    Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Christiane Schaumburg-Müller glæder sig

- Jeg synes i det hele taget, at babyting er søde, og jeg har så mange veninder, der har små eller venter sig, at jeg ofte bliver slæbt med på shopping, eller også skal jeg finde små gaver. Alle mine veninder har fået en Simone-tegning til deres lille, tilføjer Christiane. Tegningerne vil helt sikkert finde vej, hvis Christiane selv en dag skulle indrette barneværelse. – Jeg har slet ikke tænkt over indretningen, men jeg vil glæde mig til det. Det bliver en fest! Og ikke et babyværelse uden Simones tegninger på væggen og ”Barnets første bog på hylden”, siger Christiane.   
Christiane Schaumburg-Müller

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden