13. apr. 2016
Af Liz Rørsig

Christiane Schaumburg-Müller udgiver ny bog med blomstrende ideer

Christiane Schaumburg-Müller og Julie Wettergren.
Christiane Schaumburg-Müller og Julie Wettergren.
Foto: Privat
Christiane Schaumburg-Müller er klar med endnu en bog - denne gang i samarbejde med veninden Julie Wettergren, der er en ørn til at lave blomsterbuketter.

Christiane Schaumburg-Müllers veninde Julie Wettergren er populær hos de kendte af flere grunde: Hun designer funklende smykker og er dygtig til at lave de flotteste blomsterbuketter og kager. Christiane Schaumburg-Müller udgiver nu på sit eget forlag, ChriChri Journal, Julies tip til at lave smukke blomsterdekorationer og –buketter. - Jeg lærte Julie at kende gennem hendes smykker, da jeg var vært i ”Vild Med Dans”. Hver gang jeg besøgte Julies forretning i København endte et lille møde med at blive til tre kopper kaffe og en snak om alt mellem himmel og jord. Pludselig havde vi lavet en kageklub - spørg mig ikke hvordan det kom i stand - men vi mødtes skiftevis hos hinanden og lavede kager for efterfølgende at invitere veninder til te-selskab. Julie er sidenhen blevet en nær veninde, fortæller Christiane til BILLED-BLADET. LÆS MERE: Christiane Schaumburg-Müller efter skilsmissen: Liam er stadig i mit liv

Julie Wettergren laver buketter til Christiane Schaumburg-Müller

Christiane har været den heldige modtager af mange skønne buketter fra Julies hånd. - Julie har altid en værtindebuket med uanset anledning. Hvis det bare er til en kop kaffe, bliver man alligevel beriget med den smukkeste buket blomster. Hun lavede også engang den vildeste fødselsdagskage til mig. Det var en replika af en skøn Jesper Høvring-kjole, som jeg havde haft på til et arrangement. En anden dag, hvor jeg havde været meget stresset, kom jeg hjem til en kæmpe buket og et rigtigt sødt kort, som stod foran min hoveddør. Jeg må sige, at Julie er betænksom, siger Christiane. - Julies Instagram er et symbol på hendes æstetik og kreative kunnen. Jeg er som mange andre enormt betaget af det, Julie formår at skabe via sin hobby - helt uden at have det kommercielle for øje. Det er hendes hobby, og hun gør det, fordi hun kan lide det. Bogen er ifølge Christiane blevet et drømmeprojekt for Julie Wettergren, som har ”lagt kærlighed og kræfter i arbejdet”. - Og det synes jeg fremgår af resultatet, slutter Christiane.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Læs mere om: