Tirsdag, 5. september 2017 - af Laura Dalgård Hansen

Peter Mygind: Jeg er fin nok, som jeg er

Peter Mygind
Foto: Martin Høien
Peter Mygind var meget positiv over mødet med tre clairvoyante vejledere, som kunne bekræfte ham i, at han har truffet nogle rigtige valg og er god nok, som han er.

Peter Mygind har været vidt omkring i sin karriere, og som deltager i ”Nærkontakt” er han nu også blevet klogere på den spirituelle verden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her blev han bekræftet i, at han har taget nogle rigtige valg i livet, og det var som en vitaminindsprøjtning at få at vide, fortæller han til BILLED-BLADET.  

- Det bekræftede mig i, at jeg har taget nogle valg i livet, og at jeg bare skal fortsætte ud af den vej. Det var meget positivt og rart at blive bekræftet i, at du er fin nok, som du er, forklarer skuespilleren.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Udlandet kalder

Og der er i den grad noget, der tyder på, at der også er mange andre, der synes, at Peter Mygind er mere end fin nok.

Peter Mygind har i nogle år gået med tanker om at gøre karriere i udlandet, og der er allerede tikket flere tilbud ind hos skuespilleren. Blandt andet fra Tyskland, hvor han lige nu er ved at indspille en tysk actionthriller.

- Jeg har været på kostskole i Schweiz i fem år, så mit tyske er bedre end de fleste danskeres, forklarer den talentfulde skuespiller.

Læs meget mere om Peter Mygind og hans oplevelser i Kanal 4-programmet ”Nærkontakt” i denne uges BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden