Tirsdag, 29. august 2017 - af Majken Munk

Sanne Salomonsen åbner for ny kærlighed

Sanne Salomonsen
Sanne Salomonsen
Foto: Lars H. Laursen
For Sanne Salomonsen har hendes medvirken i det spirituelle Kanal 4-program ”Nærkontakt” måske åbnet op for en fremtidig kærlighed. Noget hun ellers havde udelukket.

Der var de store emner i livet, der blev funderet over, da tre danske kendte mødtes i Kanal 4-programmet ”Nærkontakt”. Her vendte de deres livs store spørgsmål med tre forskellige clairvoyante vejledere. 

Sanne Salomonsen er meget spirituel og fortæller i programmet, at hun ser frem til at få sine spørgsmål belyst, men hvad hun ikke er forberedt på er, at hun vil få svar på noget, hun slet ikke har spurgt om. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En udenlandsk mand i vente

Danmarks rockmama forklarer, at hun faktisk har affundet sig med at være single, og har lukket muligheden for igen at finde en kæreste, fordi det med kærligheden har været "bøvlet".

Men clairvoyanten Rikke Hertz vil gerne tale om Sanne Salomonsens kærlighedsliv, og hun åbner op for, at sangerinden vil opleve kærligheden igen. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Jeg afviser det ikke. Overhovedet ikke. Jeg tror på, at universet sender mig en, hvis det er meningen. Så står jeg der lige pludselig med ham, fortæller hun i Kanal 4-programmet. 

Ifølge clairvoyanten så er der en udenlandsk mand i vente for Sanne Salomonsen til stor tilfredshed for sangerinden, der fortæller, at hun bestemt vil åbne op for et muligt forhold i fremtiden. 

Bliver lovet oldebørn

Desuden kan Rikke Hertz også fortælle flere gode nyheder til Sanne Salomonsen, der omhandler hendes familie.

Hun har for nylig fået børnebørn, og på trods af Sanne Salomonsens fremskredne alder, så kan clairvoyanten sige, at hun også kommer til at opleve at blive oldemor. Det var naturligvis en glædelig nyhed, og Danmarks rockmama takker også mange gange for netop at få det at vide. 

Programmet "Nærkontakt" med tre kendte i hovedrollerne vises hver tirsdag aften kl. 21.00 på Kanal 4.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden