25. mar. 2020
Af Liz Rørsig

Beskeder strømmer ind: Lene Beiers rørende idé

Lene Beier
Lene Beier
Foto: Hanne Juul
TV 2-værten Lene Beier har fået en god idé, som hun har skrevet om på sin Instagram-profil. Hvis man sidder derhjemme og føler sig ensom og isoleret i disse corona-tider, kan man ringe til TV 2-værten. Og det vil mange rigtigt gerne. Beskederne vælter ind.

Lene Beier har på sin Instagram-profil skrevet et opslag, der har fået en masse positive tilbagemeldinger. Hun vil nemlig gerne hjælpe de mennesker, som føler sig ensomme derhjemme i denne corona-tid, hvor man helst skal holde sig indenfor og derfor godt kan føle sig isoleret fra andre.

- Jeg tænkte, hvad jeg mon kunne hjælpe med – og det skal jo være noget online. Og da jeg elsker at snakke med andre og gerne over en kop kaffe, så kunne jeg lave telefon-kaffe, når man nu ikke kan mødes med nogen, fortæller Lene Beier til BILLED-BLADET inden premieren på det nye tiltag.

Vil gerne hjælpe

- Jeg vil gerne række ud til dem, der ikke har nogen at tale med, for det kan godt blive trist, og man kan føles sig ensom, ked af det og bange i denne situation, som vi er i nu. Det har i disse dage slået mig, hvor heldig jeg er, fordi jeg er omgivet af min familie, som jeg kan tale med – eller naboen, hvor vi kan få en snak over hækken, fortsætter TV 2-værten.

Telefonen er rødglødende

Forslaget er populært, og beskederne strømmer ind.

- Det er helt vildt. Jeg har fået de sødeste beskeder fra folk, der gerne vil snakke. Danskere, som bor i udlandet, har jeg også hørt fra, ligesom nogen skriver på vegne af andre. Men det er vigtigt, at man husker at skrive telefonnummeret og fulde navn på vedkommende. Jeg har tid til at ringe om dagen, når ungernes hjemmeskole er afsluttet mellem klokken 13.30 og 14.30, og jeg er i gang med at lave en liste. Den er allerede meget lang, så man skal nok prøve at væbne sig med tålmodighed, siger Lene Beier.

- Jeg vil tale om løst og fast, men det er vigtigt at sige, at jeg hverken er psykolog eller læge. Jeg synes bare, det er hyggeligt at sludre, siger den populære TV 2-vært, der venter på, at optagelserne til ”Landmand søger kærlighed” går i gang.

Læs mere om: