Mandag, 6. marts 2023 — af Catja Klarskov

Camilla Dalsgaard afslører kendiscast: Trækker disse stjerner i trøjen?

Camilla Dalsgaard
Camilla Dalsgaard
Foto: Hanne Juul
Når den nye sæson af “Stjerner i trøjen” ruller over fjernsynsskærmen, tyder meget på, at det bliver et gensyn med flere store tv-personligheder.

Når den tredje sæson af “Stjerner i trøjen” ruller over fjernsynsskærmen, tyder meget på, at det bliver et gensyn med flere store tv-personligheder.

Den professionelle danser Camilla Dalsgaard, der er kendt fra "Vild med dans" på TV 2, har i hvert fald delt et opslag på sin Instagram-profil, der meget vel kan tolkes som offentliggørelsen af kendiscastet til den nye sæson.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På billedet, som du kan se her, står danseren, der er gået i sin mor Soffie Dalsgaards fodspor, sammen med blandt andre Frederik Fetterlein, Patrik Wozniacki, Jan Linnebjerg, Jackie Navarro, Janni Ree og Gustav Salinas, hvoraf sidstnævnte alle har offentliggjort deres deltagelse i realityprogrammet, der bliver sendt på Kanal 5.

I programmet skal 12 kendisser først igennem en rekruttid, dernæst en aspiranttid og slutteligt skal de tilbageværende kompagnisoldater på en særlig mission, hvor vinderen findes.

I de to tidligere sæsoner har Oberst Dar Salim og Kaptajn Jacob Riising stået i spidsen for strabadserne, men om det fortsat er makkerparret, der skal dirigere slagets gang, vides dog ikke.

Det er endnu ikke kendt, hvornår sæson 3 af "Stjerner i trøjen" får premiere, men meget tyder på, at optagelserne netop nu går i gang, og det er en bred vifte af danske kendisser, der møder seerne i flimmerkassen.

At dømme efter billedet på Camilla Dalsgaards Instagram, spænder listen nemlig lige fra “Nikolaj og Julie”-skuespillerinden Sofie Stougaard til komiker Jonas Schmidt og tv-personlighed Janni Ree.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden