29. mar. 2023
Af Majken Munk

Da Mads Vad taler direkte fra hjertet, har Lars Rasmussen svært ved at holde tårerne tilbage

Lars Rasmussen og Mads Vad
Lars Rasmussen og Mads Vad
Foto: Jacob Ljørring og Henrik Ohsten
Lars Rasmussen har svært ved at holde tårerne tilbage, da Mads Vad pludselig åbner op og taler fra hjertet.

Sammen med Kristina Kristiansen, der bare bliver kaldt Mulle, står Lars Rasmussen i spidsen for de ti kendte mænd i ”Langt fra landsholdet”.

Han har indvilliget i at skulle lære de ti kendte at spille håndbold på tre måneder.

Indtil videre er det ikke mundet ud i en sejr, men han og resten af holdet håber, det sker, før de skal møde et allstar-hold i finalekampen.

På en tur med drengene, hvor de nyder hinandens selskab, bliver der skabt et rum, hvor følelserne får frit spil.

Da Mads Vad tager ordet, har Lars Rasmussen svært ved at holde tårerne tilbage.

- Kære Lars. Kære Mulle. Jeg har sgu skrevet en god gammeldags tale. Det kommer lige fra hjertet, fordi når man står dernede i målet, får man et andet perspektiv på, hvad der sker inde på banen, men også udenfor banen, starter Mads Vad.

- Noget af det fineste når man er godt over 30, er at prøve noget nyt. Selv om Lars, at du efter vores første kamp mod Hjorten, virkelig understregede: ”Tillykke drenge, I er nu Danmarks dårligste hold.” Selv om i starten igen og igen satte en fed streg under, at vi var uduelige håndboldspillere. Selv om vi også har oplevet og smagt på dit temperament. Så vil jeg gerne som målmand på holdets vegne sige tusind tak, fortsætter han.

- Lars, det er fantastisk at se den måde, du ser hver enkelt af os på. Den måde du ser vores styrker og svagheder på. Den måde du har fået sat os ind på en bane og rent faktisk har en chancen. Det synes jeg er fuldstændigt fantastisk. Hvis det ikke kommer lige om lidt, så lover jeg jer en ting, og det er, at jeres drenge kommer til at gøre alt for at gøre jer stolte, afslutter han sin tale.

Efter talen sætter Lars Rasmussen ord på, hvad ordene gjorde ved ham.

- Alle kæmper for at få det bedste ud af, og når så man får at vide, det er et ok stykke job, man har gjort, så bliver jeg rørt, fortæller håndboldtræneren i programmet.

Finalekampen skal spilles i finaleafsnittet af ”Langt fra Landsholdet”, som sendes på Kanal 5 den 4. april.

Læs mere om: