Tirsdag, 7. marts 2023 — af Majken Munk

Efter Bubber er begyndt at spille håndbold, har det præget privatlivet derhjemme

Bubber
Bubber
Foto: Warner Bros. Discovery / Henrik Ohsten
Bubber er én af de ti kendte, der lærer at spille håndbold i ”Langt fra landsholdet”, og det har påvirket hans privatliv.

Den 58-årige Bubber med det borgerlige navn Niels Christian Meyer er én af de ti kendte mænd, der har sagt ja til at være med i ”Langt fra landsholdet”.

I Kanal 5-programmet skal de ved hjælp af tre måneders intens træning forhåbentlig blive så gode, at de kan slå et hold af tidligere landsholdsspillere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da Bubber blev spurgt om at deltage i programmet, tøvede han først.

Han har ikke den største interesse i kontaktsport, som han altid har syntes, var meget voldsomt. Alligevel var der noget i ham, der trak i den anden retning.

Hans deltagelse i programmet og de mange timer på håndboldbanen har påvirket hans liv.

Hjemme i privaten har Bubbers nærmeste mærket, at han er blevet meget gladere, fordi han har haft det sjovt med sine holdkammerater, når de har mødtes.

- Alle har syntes, det var sådan lidt underligt, fordi det ikke er noget, jeg har ytret ønske om eller gjort før. Men alle derhjemme har kunnet mærke, at jeg og drengene har det sgu meget sjovt til de der træninger, fortæller han til BILLED-BLADET.

Bubber er nok bedst kendt som et stort legebarn.

Det er også hans beskrivelse af, hvordan det har været at lave programmet ”Langt fra landsholdet”, hvor de ti kendte skulle lade som om, de var professionelle håndboldspillere.

- Vi har været i Irland og spille, og det har jo været en leg, hvor vi har ladet som om, at vi de næste tre måneder er professionelle håndboldspillere. Den leg har været skidesjov, fortæller han.

”Langt fra landsholdet” kan ses tirsdage klokken 21.00 på Kanal 5 eller på Discovery+.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden