30. sep. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Husker du ham? Lykkehjulet-vært i finalen i TV-sangkonkurrence

Lars Herlow
Lars Herlow
Foto: Ulla Aue/BILLED-BLADET
Han var vært på den allersidste sæson af TV 2’s Lykkehjulet i 2001, og lørdag aften deltog han i sangkonkurrencen "All Together Now" på Kanal 5.

Lars Herlow, 46, blev et kendt ansigt, da han tilbage i 2001 var vært for den sidste sæson af Lykkehjulet, hvor Herlow afløste Bengt Burg.

Lørdag aften var Herlow tilbage på skærmen. Denne gang som menig deltager i sangkonkurrencen "All Together Now" på kanal 5 med blandt andre tidligere X Factor-dommer Mette Lindberg som holdkaptajn for de 100 dommere.

Lars Herlow gjorde dommerne glade

I programmet viste Lars Herlow imponerede han dommerne med sin sikre stemme og charmerende udstråling, da han sang Seebach-sangen "Under stjernerne på himlen", som fik 90 af de 100 dommere op af stolen og synge med.

Den tidligere Lykkethjulet-vært har tidligere imponeret, når han sammen med makkeren Morten Brix i duoen Klassens Tykke Dreng har optrådt med en blanding af musik og komik. De seneste år har han desuden markeret sig som en god konferencier med charmerende personlighed og masser af musikalitet.

https://imgix.billedbladet.dk/lars2.jpg
Bogstavvender Marianne Friis Kristiansen og Lykkehjulets vært Lars Herlow i 2001.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

I omsang mod X Factor-deltager

Aftenens præstation sendte den tidligere Lykkehjulet-vært i omsang mod den tidligere X Factor-deltager, færøske Olivur. Men Lykkehjulet-værten hev sejren hjem med en Elvis-sang, der sendte ham direkte videre til finalen.

''All Together Now – Danmark'' er et sangprogram, hvor talentfulde, danske sangere med kun én sang skal overbevise 100 musikkyndige dommere om, at de har, hvad der skal til for at komme videre til den store finale og chancen for at vinde 100.000 kroner!

Programmet ruller over skærmen på Kanal 5 hver lørdag aften.

Læs mere om: