20. nov. 2020
Af Stine Ramlyng

Kæmpe overraskelse: Det skal Lars Løkke Rasmussen nu

Lars Løkke Rasmussen
Lars Løkke Rasmussen
Foto: Per Arnesen
Danmarks tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen skal med en tur Over Atlanten.

For tredje gang skal seks kendte danskere ud på en potentielt livsændrende sejltur i Kanal 5 og Dplays tv-program "Over Atlanten".

Og denne gang tager Danmarks tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen med på det tre uger lange eventyr, som sendes til foråret.

Jeg har brug for at sidde stille og stirre

- Jeg har kørt med 120 km/t, siden jeg var 17 år gammel, og jeg har i lang tid gået med tanken om at tage en mental pause. Trække stikket og gå fuldstændig offline i en periode. Den mulighed har jeg fået nu. Jeg er i øjeblikket i en position, hvor jeg ikke er i frontlinjen politisk, og jeg har brug for at sidde og stirre på det uendelige hav og tænke over, hvad jeg skal med mit liv i de kommende år. Det håber jeg, turen kan være med til at give mig en retning på, for jeg ved ikke, hvornår den mulighed dukker op igen, siger Lars Løkke Rasmussen i en pressemeddelelse fra Discovery Networks Danmark.

Flere kendte med på turen

Men han tager ikke turen alene. For kokken Umut Sakarya, tv-vært Felix Smith samt kagebogsforfatter Ditte Julie Jensen skal også med på tværs af Atlanterhavet.

Derudover skal også skuespiller Johannes Nymark og tidligere topsvømmer Sarah Bro, med på turen.

Holdet stævner ud fra Lanzarote den 26. november og forude venter tre ugers rejse, hvor teamet skal stå for alt på båden og sørge for, at de rammer målet, der denne sæson er øen Aruba i Caribien.

Tredje sæson af ’Over Atlanten’ får premiere på Dplay i foråret 2021 og vises senere på året på Kanal 5.

Læs mere om: