16. okt. 2016
Af Karina Didriksen

Paprika Steen har hovedrolle i ny dansk dramaserie

Paprika Steen.
Paprika Steen.
Foto: Krestine Havemann
Skuespilleren Paprika Steen har en af de bærende roller i den nye spændingsserie ”Gidseltagningen”, som får premiere på Kanal 5 næste år.

Skuespillere som Sofie Gråbøl, Sidse Babett Knudsen og Trine Dyrholm har haft hovedroller i danske serier, og nu er det Paprika Steen, som har landet en bærende rolle.

Den 51-årige skuespiller er på rollelisten i den nye TV-serie ”Gidseltagningen”, som bliver sendt på Kanal 5 til næste år. Det skriver Discovery Networks i en pressemeddelelse.

Serien har også Johannes Lassen og Sara Hjort Ditlevsen i de bærende roller, og derudover medvirker skuespillere som Dar Salim, Henning Jensen, Alexandre Willaume og "Badehotellet"-stjernen Cecilie Stenspil.

LÆS MERE: Paprika Steen hyldet for Tove Ditlevsen-rolle

Handler om en gidseltagning

”Gidseltagningen” er en psykologisk thriller skabt af forfatteren Kasper Barfoed. Den tager udgangspunkt i en gidseltagning i hjertet af København og udspiller sig over kun otte dage.

- Det er en spændingsserie, men også en serie hvor vi kommer tæt på de mennesker - professionelle som civile - der alle gennemlever det mest dramatiske, de kommer til at opleve i deres liv. For hvad vil der rent faktisk ske, hvis terroren for alvor rammer ned iblandt os i form af en spektakulær gidseltagning?, siger seriens instruktør Kasper Barfoed i pressemeddelelsen.

”Gidseltagningen” bliver på otte afsnit og får premiere i foråret 2017 på Kanal 5.

TV-serien er allerede blevet solgt til flere lande.

Læs mere om: