Søndag, 2. april 2017 — af Karina Didriksen

Paprika Steen om rolle i ny TV-serie: Jeg er også forfængelig

Paprika Steen.
Paprika Steen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Skuespilleren Paprika Steen kan genkende sig selv i TV-reporteren Naja Toft, som hun spiller i Kanal 5’s nye TV-serie ”Gidseltagningen”.

Det var en drøm, der gik i opfyldelse for Paprika Steen, da hun landede rollen som TV-reporteren Naja Toft i Kanal 5’s nye serie ”Gidseltagningen”.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

TV-serien har premiere søndag aften på Kanal 5, og skuespilleren har flere ting tilfælles med sin karakter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg kan genkende det med at have idealer og forfængelighed, men det, der også ligner mig i karakteren, er selvfølgelig, at hun er på og er kendt, fortalte Paprika Steen til BILLED-BLADET under et pressemøde i forbindelse med TV-serien.

Paprika Steen spiller en helt

Paprika Steen er glad for at spille rollen som den 40-årige journalist, der bliver kontaktet af terrorister, som har taget 15 mennesker som gidsler i den danske metro.

- Jeg skal ikke spille hverken sur, ond eller sjov - jeg skal for en gangs skyld bare spille en helt almindelig heltinde, fortæller skuespilleren.

LÆS MERE: Paprika Steen: Endelig en hovedrolle

”Gidseltagningen” har premiere på Kanal 5 søndag den 2. april kl. 21.00. Her vises de første to afsnit ud af i alt otte.

Ud over Paprika Steen medvirker blandt andre Dar Salim, Cecilie Stenspil, Jens Sætter-Lassen, Henning Jensen og Johannes Lassen også i krimiserien.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden