Paprika Steen om rolle i ny TV-serie: Jeg er også forfængelig

Paprika Steen.

Paprika Steen.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Skuespilleren Paprika Steen kan genkende sig selv i TV-reporteren Naja Toft, som hun spiller i Kanal 5’s nye TV-serie ”Gidseltagningen”.

Det var en drøm, der gik i opfyldelse for Paprika Steen, da hun landede rollen som TV-reporteren Naja Toft i Kanal 5’s nye serie ”Gidseltagningen”.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

TV-serien har premiere søndag aften på Kanal 5, og skuespilleren har flere ting tilfælles med sin karakter.

- Jeg kan genkende det med at have idealer og forfængelighed, men det, der også ligner mig i karakteren, er selvfølgelig, at hun er på og er kendt, fortalte Paprika Steen til BILLED-BLADET under et pressemøde i forbindelse med TV-serien.

Paprika Steen spiller en helt

Paprika Steen er glad for at spille rollen som den 40-årige journalist, der bliver kontaktet af terrorister, som har taget 15 mennesker som gidsler i den danske metro.

- Jeg skal ikke spille hverken sur, ond eller sjov - jeg skal for en gangs skyld bare spille en helt almindelig heltinde, fortæller skuespilleren.

LÆS MERE: Paprika Steen: Endelig en hovedrolle

”Gidseltagningen” har premiere på Kanal 5 søndag den 2. april kl. 21.00. Her vises de første to afsnit ud af i alt otte.

Ud over Paprika Steen medvirker blandt andre Dar Salim, Cecilie Stenspil, Jens Sætter-Lassen, Henning Jensen og Johannes Lassen også i krimiserien. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden